Η Εταιρεία


Οι ΠΙΝΕΛΙΕΣ άνοιξανε τις πόρτες τους για πρώτη φορά το 1991 εκ τότε, κρατήσανε τις δύο βασικές αξίες τους αμετάβλητες:
Προτεραιότητα στην Ποιότητα και το Ύφος
&
καθώς και τη Σχέση μας τους Επισκέπτες.

Σήμερα στις ΠΙΝΕΛΙΕΣ, κινούμαστε προς την κατεύθυνση ενός «concept store» στο φυσικά αλλά και ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στόχος μας να μεταδώσουμε την εμπειρία μας στο πώς η διακόσμηση της καθημερινότητάς μας, μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.
Η Τέχνη του να ζείς αντιπροσωπεύει την ιδέα ότι στην καθημερινότητά μας, μπορούμε και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Για να το κάνετε αυτό οι ΠΙΝΕΛΙΕΣ προωθούν την ιδέα πως: η άνεση, το στιλ, και η ποιότητα σε συνδυασμό με τη φυσικότητα των προιόντων της παραδόσης και την προστασία του περιβάλλοντος, μπορούν και πρέπει να παίζουν βασικό ρόλο στην ζωή του καθενός.
Στις ΠΙΝΕΛΙΕΣ πιστεύουμε ακράδαντα ότι για να βελτιστοποιήσει κάποιος την ποιότητα ζωής του, αυτός / αυτή χρειάζεται: ποιότητα, άνεση και στιλ
Λαμβάνοντας υπόψη τα προαναφερθέντα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα μίγμα προϊόντων από όλο τον κόσμο, υψηλού design και ποιότητας. Καθώς επιδιώκουμε την διατήρηση και την προώθηση του κυκλαδίτικου και Μυκονιάτικου πολιτισμού και στιλ, συνεχείζουμε την προσπάθεια για προώθηση των τοπικών καλλιτεχνών και παραγωγών ποικίλων αντικειμένων.
Οι αξίες μας, μας υπαγορεύουν προώθησει ενώς καθαρού και βιώσιμου περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό, δίνουμε μεγάλη προσοχή στα προϊόντα που επιλέγουμε, ούτως ώστε αυτά να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο σεβασμό προς το περιβάλλον. Δεύτερον, είμαστε από τα πρώτα μέλη της κοινότητας μυκονιάτικη ανακύκλωση και δίνουμε μεγάλη βάση στην ανακύκλωση όλων των αποβλήτων μας. Τέλος, προωθούμε νέες μορφές ενέργειας για τους πελάτες μας, όπως λύσεις για το σπίτι ηλιακή θέρμανση Grammer Solar.

Τα προϊόντα μας 

Μεταξύ άλλων, σας φέρνουμε εταίριες διακόσμηση από Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και σπάνια προϊόντα από χώρες όπως η Κίνα, το Μαρόκο, τη Τουρκία, τη Σενεγάλη και την Ινδία. Τα προϊόντα αυτά είναι όλα επιλεγμένα ένα προς ένα από εμάς.
Κάθε χρόνο ταξιδεύουν σε αυτές τις χώρες αναζητώντας προϊόντα που θα μπορούσαν να ταιριάξουν στο μυκονιάτικο και Κυκλαδίτικο ύφος καθώς και να ανταποκρίνονται στα ποιοτικά και περιβαντολογικά κριτήρια που έχουμε θέσει.
Ένα δεύτερο σύνολο προϊόντων που θα βρείτε σε εμάς, είναι κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες διακόσμησεις, όπως Nkuku, doctorHouse, Pomax, Asa, TineKhome και άλλοι. Κάθε χρόνο συμμετέχοντας σε διεθνείς εκθέσεις, επιλέγουμε συγκεκριμένες εταιρίες που είναι της μόδα και ταιριάζουν στα κριτήρια που προαναφέραμε.
Το τρίτο σύνολο των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας, είναι μικροί παραγωγοί από την Ελλάδα τα προϊόντα αυτά θεωρούμε πως δίνουν νόημα στην έκφραση «τέχνη του να ζείς» που θέλουμε να προωθήσουμε, καθώς αντιπροσωπεύουν ιδιαίτερα ταλέντα και παράδοσης από όλη την Ελλάδα που χρωματίζουν ευχάριστα με μία νότα μοντερνισμού την ζωή μας. Τέτοια προϊόντα είναι κεραμικά από τη Νάξο και τη Μύκονο, σαπούνια ελαιολάδου από την Κρήτη ή φωτογραφίες από τοπικούς φωτογράφους.

Η τελευταία σειρά των προϊόντων, που θα βρείτε στο κατάστημα μας, είναι χειροποίητα έργα τέχνης που συνδυάζουν το ξύλο και σίδερο και σχεδιάστηκαν από την ομάδα ΠΙΝΕΛΙΕΣ. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό το σύνολο των αντικειμένων όπως έπιπλα και έργα τέχνης καθώς μπορούν να βρεθούν σήμερα σε όλο τον κόσμο και έχουν χρησιμοποιηθεί από γνωστές μάρκες, όπως η Hermes για βιτρίνες της στην Αθήνα και τη Ρώμη.